Spanning, diepgang en de mogelijkheid om moeilijke onderwerpen als intimiteit en seksualiteit op een speelse manier aan te snijden. Nou, zoek niet verder, want het intimiteitsspel ‘Doen, Durven of Waarheid | Let’s talk about Seks enzo‘ is precies wat je nodig hebt.

Een avond vol spanning en plezier

Wanneer jullie aan het spel beginnen, weten jullie nog niet wat jullie te wachten staat. De kaarten kunnen jullie naar de meest onverwachte plekken brengen. Misschien moeten jullie samen een spannende dansje wagen, of elkaars geheimen delen over jullie seksuele voorkeuren. Of misschien moeten jullie zelfs een beetje uit de kleren gaan. Echter alles is en kan binnen jullie eigen grenzen.

Tijdens het spel zullen jullie veel lachen en plezier hebben. Het is een geweldige manier om samen te ontspannen en te genieten van elkaars gezelschap. Maar het spel kan ook helpen om nieuwe grenzen te verkennen. Om onderwerpen als liefde en intimiteit op een diepgaande en andere manier te bespreken. En om hier en daar net wat meer uit je comfortzone te gaan binnen de veiligheid van jullie mooie relatie.