Welkom bij ons uitgebreide aanbod van gezondheidscursussen! Of je nu op zoek bent naar een gezonde eetgewoonte, een actievere levensstijl, of gewoon meer balans en vreugde in je leven wilt vinden, onze diverse selectie van cursussen biedt waardevolle bronnen en inspiratie om je te helpen je gezondheids- en welzijnsdoelen te bereiken. Neem gerust een kijkje en ontdek welke cursus het beste bij jou past!

 

Online cursus Minimaliseren: Leer hoe je je leven kunt vereenvoudigen en meer voldoening kunt vinden door middel van minimalisme. Ontdek praktische tips en strategieën om overtollige spullen te elimineren, je leefruimte te organiseren en meer te focussen op wat echt belangrijk voor je is.

100 dagen starters kookboek: Ga op een culinaire reis en leer heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden met het 100 dagen starters kookboek. Ontdek eenvoudige recepten en voedzame gerechten die perfect zijn voor beginners en je helpen om een gezonde eetgewoonte te ontwikkelen.

Mijn Keto menu: Verken de wereld van het ketogeen dieet met Mijn Keto menu. Ontvang handige tips, recepten en richtlijnen om je te helpen bij het volgen van een koolhydraatarm dieet en het bereiken van je gezondheids- en gewichtsverliesdoelen.

Sapkuur Happy Juicy: Geef je lichaam een gezonde boost met de Sapkuur Happy Juicy. Ontdek verfrissende saprecepten boordevol voedingsstoffen die je energie geven, je immuunsysteem versterken en je helpen om je goed te voelen van binnenuit.

Afslank Receptenbijbel: Ontdek een schat aan gezonde en smakelijke recepten om je te helpen bij het afvallen en het behouden van een gezond gewicht. Leer hoe je voedzame maaltijden kunt bereiden die zowel lekker als voedzaam zijn, zonder concessies te doen aan smaak.

Yoga stap voor stap: Verken de genezende kracht van yoga met Yoga stap voor stap. Leer basisposities, ademhalingstechnieken en meditatiepraktijken om je te helpen stress te verminderen, flexibiliteit te vergroten en innerlijke rust te vinden.

Online cursus fermenteren: Leer hoe je zelf gefermenteerde voedingsmiddelen kunt maken met de Online cursus fermenteren. Ontdek de kunst van het fermenteren en de gezondheidsvoordelen van gefermenteerde voedingsmiddelen voor een gezonder spijsverteringsstelsel en een sterker immuunsysteem.

E-book Slank door de overgang: Ontdek hoe je tijdens de overgang een gezond gewicht kunt behouden met het E-book Slank door de overgang. Leer over de veranderingen in het lichaam tijdens deze fase van het leven en ontvang praktische tips, voedingsadviezen en lichaamsbewegingstechnieken om je te helpen je gewicht onder controle te houden en je goed te voelen tijdens deze overgangsfase.