L!EER YOGA STAP VOOR STAP VANAF DE BASIS

In 9 Online Lessen Ontdek Je Alle Basisoefeningen Van Yoga Voor Meer Ontspanning, Meer Flexibiliteit, Een Sterk Lichaam, Een Gezonde Geest En Meer Persoonlijke Kracht!

 

Uit wat bestaat Yoga Stap voor Stap?

 

Yoga Stap voor Stap bestaat uit 9 video’s van ongeveer een uur waarin we de belangrijkste yogahoudingen, series en ontspanningsoefeningen met je doornemen.

Daarnaast krijg je een bonus video over de Yoga filosofie.

Ook zijn er bonusvideo’s over:

  • De Yoga Ademhaling
  • Tijd & Discipline vinden voor Yoga
  • Het herkennen van je eigen grenzen (en jezelf toch uitdagen)

De video’s kun je op alle apparaten bekijken.

 

Ademhaling

Ademhaling

Je leert onder andere op de juiste manier ademhalen. Veel mensen ademen op een verkeerde manier, en dat kan direct al voor bijvoorbeeld meer stress zorgen. Controle krijgen over de adem geeft je meer kracht en uithoudingsvermogen en zorgt er tegelijkertijd voor dat je je beter kunt focussen en ontspannen bent.

 

Yoga leren op je eigen tempo

Yoga stap-voor-stap bevat alle basishoudingen binnen de Yoga. Je kunt de video’s zo vaak bekijken als je wilt, en ze terugspoelen of op pauze zetten als iets niet duidelijk is. Je kunt de houdingen dus in alle rust bestuderen.

Flexibiliteit & Kracht

 

Daarnaast gaan we aan de slag met zowel houdingen die je flexibiliteit verbeteren, als houdingen die wat pittiger zijn en je lichaam sterker maken. Dit zorgt voor een krachtig en gezond lichaam. Dit gezonde lichaam kan je gebruiken om vol achter je doelen in het leven aan te gaan.

 

 

Bewegen op de ademhaling

Ook leren we om de ademhaling te linken aan de bewegingen. Dit zorgt ervoor dat we de adem goed door het lichaam kunnen laten stromen, wat bijvoorbeeld goed is tegen spanningen in de nek en schouders en in de onderrug.

Ontspanningsoefeningen

 

Naast fysieke houdingen bevat elke les ook twee ontspanningsoefeningen, een eindontspanning en een korte meditatie. De ontspanningsoefeningen helpen je om de uitwerking van de les goed te voelen, en de rondrazende gedachten te kalmeren.

 

 

Diverse Yogaseries

 

Naast losse houdingen bevat Yoga Stap voor Stap ook een aantal series. De Zonnegroet is hier het meest bekende voorbeeld van.